Телешко с грах

Необходимите продукти:

50 г телешки шол
50 г замразен или пресен грах
1 картоф
1 морков
20 г кускус

Начин на приготвяне:
1. Телешкото месо се сварява за 30 минути в тенджера под налягане.
2. Картофът се обелва и се нарязва на кубчета.
3. Към свареното месо се прибавят грахът, нарязаният на парчета морков и кубетата картоф. Вари се до кулинарна готовност.
4. Накрая сварените продукти се пасират заедно с част от бульона.
5. Кускусът се сипва в тенджера с кипнала вода и се сварява.
6. Готовото пюре се сипва в купичка.
7. Кускусът се отцежда от водата и се добавя към пюрето.

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия