Пюре с пуешко месо и картофи

Необходимите продукти:

40 г пуешки гърди
1 картоф (60 г)
60-70 мл пуешки бульон
30 мл адаптирано мляко
1 с. л. готова оризова каша

Начин на приготвяне:

1. Месото се слага в тенджера с кипяща вода и се вари до кулинарна готовност (около 20 минути).
2. Свареното месо се слага в кухненски робот, залива се с бульона и се смилат заедно.
3. Картофът се обелва и се сварява на пара. След това се пасира.
4. В купата при пасирания картоф се сипва смляното с бульона месо и се разбърква.
5. Добавя се оризовата каша и се налива адаптираното мляко.
6. Пюрето се пасира отново и е готово за консумация.

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия