Плодово-зеленчукова каша с овесени ядки

Необходимите продукти:

30 мл адаптирано мляко
20 г овесени ядки
1 морков
1 ябълка

Начин на приготвяне:
1. Морковът се почиства, нарязва се на парчета и се сварява на пара.
2. Овесените ядки се сипват в тенджера, добавят се парчетата морков и се сваряват заедно.
3. Ябълката се обелва и се настъргва.
4. Настърганата ябълка се добавя към ядките и моркова и всичко се намачква добре.
5. Накрая се налива адаптираното мляко.
6. Кашата се разбърква и е готова за консумация.

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия