Каша от грис

Необходимите продукти:

150 мл разтворено сухо мляко, 1 ябълка, 3 с. л. пшеничен грис, 1/2 ч. л. краве масло


Начин на приготвяне:

1. Сухото мляко се сипва в тенджерка, залива се с вода и се кипва.
2. След това се прибавя грисът, (съотношението между течност и грис е 3 към 1) и се вари 2-3 минути, като се бърка непрекъснато.
3. Ябълката се обелва и се настъргва на ренде.
4. След като грисът се охлади, се прибавят настърганата ябълка и маслото. Бърка се, така че да се получи хомогенна смес.

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия