Пиле с череши

Необходимите продукти:

70 г пилешки гърди
1 морков
10-12 череши
10 мл краве масло
1 ч. л. царевично (пшеничено) натурално нишесте

Начин на приготвяне:

1. Месото се нарязва на малки кубчета.
2. Морковът се почиства и се настъргва на едро ренде.
3. Маслото се разтопява в тенджера, сипват се кубчетата месо и настърганият морков, добавя се малко топла вода и продуктите се задушават около 15 минути.
4. След това се прибавят почистените от костилките череши и се вари още 10 минути.
5. Нишестето се разтваря в 2 с. л. студена вода и се сипва накрая, за да се сгъсти ястието.

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия

За да подобри вашето изживяване, този сайт използва бисквитки. С използването му, вие се съгласявате с това. Политика за поверителност и интернет бисквитки, Общи условия