Социална отговорност
 • За заявки, плащане и доставки : 02/441 05 55, 0885 182 111, 0887 700 412

За нас

 • In-house Design Classes

  Българче е детска кухня намираща се на територията на София. Ние предлагаме чудесно решение за родителите, които искат да дадат на детето си вкусна, прясна и здравословна храна съобразена с тяхната възраст и най вече подбрана и одобрена от квалифицирано медицинско лице. По този начин, ние искаме да улесним съвременните родители, спестявайки време и усилия, като доставим ястията бързо и навреме до техния дом.

 • Maximum Facilities for Children

  Менюто

  Всяка седмица осигуряваме разнообразно обедно меню за деца от 10 месеца до 3 години и от 3 години  до 7 години както и за деца с алергия към белтъка на кравето мляко. Менюто включва супа, основно ястие и десерт. Изготвя се по рецептурник, съгласуван от РИОКОЗ с необходимите важни за тази възраст хранителни съставки. Ястията ни се доставят в опаковки за еднократна употреба, съгласно държавните стандарти.
  Уважаеми родители, можете да бъдете сигурни, че детска кухня Българче, ще следи и въвежда всички новости в областта на детското хранене за Вашето улеснение и спокойствие!

 • Kids home available

  История

  Като повечето майки в България и аз все по-често се сблъсквам с проблема с детското затлъстяване, което започва още в най-ранна детска възраст. Вярвам, че той се дължи на некачествената храна, с която се хранят децата ни и нездравословния начин на живот, който водят.

  След раждането на дъщеря ми, реших да се опитам да и осигуря здравословни храни, за да може тя да расте здрава и силна.
  Идеята за детска кухня Българче се роди, когато дъщеря ми започна да се храни с каши и пюрета. Бях изправена пред две възможности – да ги приготвям сама у дома или да ги купувам от магазина. Следвайки любовта си към готвенето започнах да й приготвям ястията вкъщи. Ежедневно наблюдавах как тя изследва новите вкусове. Правех всичко възможно да и приготвям най-доброто за нейната възраст. Подбирах най-качествените плодове, зеленчуци и месо, които можех да намеря. Бях горда, че всеки ден детето ми може да опита нещо ново, вкусно и най-вече здравословно. Така реших да създам детска кухня Българче, която да бъде еталон, за качествено, вкусно и здравословно хранене.
  И. Велинова

about